NAYA homepage

About

Our story

Vår reise startet i november 2017 da vi besøkte indisk slum for aller første gang. Det å bli kjent med menneskene der og være vitne til deres mangel på muligheter, brakte frem et sterkt ønske om forandring. Vi bestemte oss for å ta del i kampen mot urettferdighet og fattigdom, så vi skapte NAYA.

NAYA = नया = NY

Vårt mål er å tilrettelegge for gode arbeidsplasser, i blant annet India, slik at flere mennesker kan ta steget ut av fattigdom. Vi ønsker å inspirere og utdanne mennesker i India, slik at de kan gripe deres muligheter. Vår ambisjon er å etablere kreative arbeidsplasser der mennesker i fellesskap jobber, lærer og utvikler seg under gode omstendigheter. Ved å tilby arbeid til de arbeidsløse, håper vi å bidra til en moderne og samlet fremtid. Vi drømmer om en verden hvor rettferdig handel er den eneste handelen.

Vil du være med på reisen?

About

NAYA ble grunnlagt i 2018 med optimisme til å endre verden. Vi tror at hvert enkelt menneske har stort potensiale. Vårt mål er å inspirere mennesker til å gjenkjenne og gripe deres muligheter. Vi tar del i kampen mot urettferdighet. Dette er ikke noe vi kan gjøre alene, og derfor inviterer vi deg til å være med.

NAYA teamet

NAYA består av 12 unge mennesker, som har funnet hverandre på fellestrekket om lidenskapen for å hjelpe andre. Vi er både kollegaer og venner som jobber mot et felles mål. Vi er fellesskap. Per nå, jobber alle på teamet frivillig, fordi de har en lidenskap om å gjøre visjonen vår til en realitet. Vi jobber for å la kreativitet og nytenking flyte gjennom alle prosesser.

Fem glade damer