NAYA homepage

GOD JUL FRA NAYA

  • Publisert 24.12.20
  • ~
  • Johanne Dirdal-Gustad

Julen er en tid for hvile, ro og godhet.

Det har rukket å bli julaften, og jeg håper juleroen har senket seg der du er. For mange kan julen være vanskelig, tung og utfordrende, for andre er det en gledens tid. I år er kanskje følelsene rundt jul enda sterkere. Enten om du er overlykkelig for å få komme hjem til familien din, eller knust for at du har havnet i karantene og ikke kan være med dine nærmeste. 

Julen er uansett en tid for å åpne øynene for omverdenen. Husk på de rundt deg, og de du har enda litt lengre ute i omkretsen din. Vet du om en nabo eller bekjente som har en litt ekstra tung dag i dag? Du rekker fortsatt å svippe bortom med et julekort og en liten oppmerksomhet før du forsvinner tilbake til julemiddagen din. 

Er julen ekstra tøff i år, så oppfordrer jeg deg til å nå ut til noen. Julen er en tid for hvile og ro, men det er også en tid hvor det er ekstra viktig å ta vare på både deg selv og de rundt deg.

Uansett hvor du er og hvordan du har det – så håper jeg du får en fin og avslappet feiring. Spis god mat og nyt at det ble jul i år også.  

GOD JUL fra meg og resten av gjengen i NAYA

Bilde forside: Annie Spratt // Unsplash
Bilde innlegg: Chad Madden // Unsplash


Bilde av forfatteren

Johanne Dirdal-Gustad

Johanne Dirdal-Gustad er 24 år, kommer fra Kongsberg og bor i Oslo. Hun har en bachelorgrad i PR og samfunnspåvirkning og tar nå en mastergrad i Global Development Studies, samtidig som hun jobber med bistandsprosjektet Kompis i Acta - barn og unge i Normisjon. Johanne brenner for rettferdighet og et bærekraftig samfunn, samtidig som hun har et hjerte for India. Som blogger for NAYA skal hun skrive om bærekraft, DIYs og samfunnsrelaterte spørsmål.