NAYA homepage

7 TING Å GLEDE SEG OVER

  • Publisert 16.02.21
  • ~
  • Torun Eriksen

Små ting å glede seg over når det føles som om korona-restriksjoner vil ingen ende ta.

  1. Vi er allerede over halvveis i februar, som er den siste vintermåneden. Dette betyr lysere dager og mer sol. 
  1. Det er fortsatt lov å ta seg ut i marka, til fots, på ski eller kanskje på skøyter?
To damer på ski
  1. Bakverk. Boller, brød, kaker og rundstykker. 
  1. Se dokumentarserien om Marie Kondo på netflix for deretter å gå løs på eget klesskap, bokhylle og alt annet som går an å rydde opp i. Hvis det er ryddigere rundt, føles det ryddigere på innsiden.
  1. En kaffe ute i sola med en god venn. Koffein, vitamin D og endorfiner, hva kan vel være bedre?
Dame med kaffekopp
  1. Tid til å prøve en ny hobby som du ennå ikke har fått testet. Brodering, puslespill, maling, lære et nytt instrument, fotografering, gro grønne fingre, pilates, lære et nytt språk eller å strikke bomullspads (følg med neste uke). 
  1. Ingen kan si noe på om du velger å se tre filmer, eller en hel sesong av yndlingsserien på en og samme kveld, fordi hva annet er det å finne på innendørs som du ikke allerede har gjort? 

Bilde av forfatteren

Torun Eriksen

Torun Risdal Eriksen er en gladfis fra øykommunen Skjervøy ved 70° nord. I løpet av sine 25 år har hun rukket å gjennomføre to runder rundt kloden og snart også en mastergrad ved Universitetet i Oslo, hvor hun studerer til å bli lektor i matematikk og geofag. Torun elsker følelsen av å oppdage noe nytt, om det er en nydelig kjole gjemt bakerst i bruktbutikken, utsikten fra fjelltoppen som endelig ble besteget eller om det er kraften Guds ord har til å snakke direkte inn i menneskers situasjon.