NAYA homepage

BLOMKÅLPIZZA

  • Publisert 13.04.21
  • ~
  • Noomi Trommestad

Jeg har skikkelig dilla på denne pizzaen. Også er det laget av blomkål.

Hei! Det er bare meg her igjen med en oppskrift jeg har lyst til å dele med dere som er så enkel og kjapp å lage. Så er du som meg og elsker pizza vil du elske denne oppskriften.

Jeg har tidligere vist dere en rett med en blomkålmos, og i dag skal jeg også vise dere noe dere kan lage hvor blomkål er hovedingrediensen, nemlig blomkålpizza med pepperoni. Når jeg skulle smake dette selv for første gang var jeg egentlig litt skeptisk til om dette kunne smake godt. For jeg elsker vanlig pizza, og spesielt mammas hjemmelagde bakerovn-pizza. NAM.

Jeg ble så overrasket over at en pizza med blomkålbunn kunne smake så likt vanlig pizza og så godt.

BLOMKÅLPIZZA – oppskriften tilsvarer 1 pizza 

Det du trenger er:

130 g  raspet blomkål 

130 g  raspet ost

2 egg 

krydder – eks. salt, pepper, oregano, pizzakrydder 

Pizzatopping 

Skru ovnen på 225 grader, gjerne varmluft 

  1. Rasp blomkålen i den minste str og bland det sammen med revet ost og egg i en bolle.
  2. Tilsett ønsket krydder, eks litt salt, pepper og pizzakrydder.
  3. Fordel deigen ut på et brett, ikke for tykk
  4. Stek bunnen i ovnen i 12-15 min
  5. Ta den så ut og fordel ønsket fyll på, så enkelt som tomatsaus, litt revet ost og pepperoni er min favoritt. men også veldig godt med kjøttdeig på istedenfor pepperoni. 
  1. Sett pizzaen så tilbake i ovnen og stek den til den får en gyllen og fin farge, i ca. 10-15 min.
  2. Server med ruccola og hvitløksdressing.

Bilde av forfatteren

Noomi Trommestad

Noomi Trommestad er 20 år gammel og kommer fra Arendal. Hun bor nå i Kristiansand og går på bibelskolen i Filadelfia Kristiansand. Hun er alltid blid og elsker å være sammen med venner og familie. Noomi brenner for ærlighet og gode fellesskap. Her kommer hun til å dele tips om litt forskjellig, blant annet interiør og hverdag.